Alternatywą jest zmiana taktyki na bardziej defensywną. Kapitan Jagiellonii: Jestem też człowiekiem- Takie rozwiązanie w ogólnie nie wchodzi w rachubę - przekonuje trener Siemieniec. Jak według nas będzie wyglądała podstawowa jedenastka Jagiellonii na starcie z Pogonią? Zapraszamy do galerii. PROGRAM 13.
Nie chcę jednak publicznie zdradzać na czym one polegają. Po prostu nie chcę ułatwiać zadania rywalowi - mówi trener Adrian Siemieniec. Pole manewru sztabu szkoleniowego Jagi nie jest duże, bo uraz leczy inny kluczowy gracz ataku - Jesus Imaz, podobnie jak obrońca Miłosz Matysik. Trener Jagiellonii: Zmiana taktyki nie wchodzi w rachubę- Najprawdopodobniej ani jeden, ani drugi nam nie pomogą, chcę jednak zostawić sobie jakiś margines. Ciężko pracują i widać, że zależy im na jak najszybszym powrocie do grania, więc z każdym dniem są coraz bliżej. Pozostali zawodnicy są zdrowi - informuje trener Żółto-Czerwonych. Jeśli ani Pululu, ani Imaz nie będą mogli wybiec w podstawowym składzie Jagi na starcie z Portowcami, to sztab szkoleniowy może postawić na którego z zawodników z niewielkim doświadczeniem, ale raczej zdecyduje się na przesunięcie do przodu któregoś z ofensywnych pomocników.
Pogon Szczecin - Jagiellonia Bialystok · 28.10.2023 Pogon Szczecin vs. Jagiellonia Bialystok match info: Tournament - Ekstraklasa. Match start date - 28 Oct 2023. Match start time - 10:00. Logo. Live ...
Przewidywany skład Jagiellonii na mecz z Pogonią Szczecin. Co będzie z atakiem? Mamy znak zapytania przy Afimico Pululu, który opuścił z urazem mecz przeciwko Lechowi. Czy zagra w sobotę? Zobaczymy. Walczymy z czasem, aby Francuz był możliwie najszybciej do naszej dyspozycji - mówi trener Jagiellonii Białystok Adrian Siemieniec przed wyjazdowym spotkaniem 13. kolejki PKO Ekstraklasy z Pogonią Szczecin.
Pogoń Szczecin - Jagiellonia w TV na jakim programie Mar 3, 2020 — Pogoń Szczecin - Jagiellonia Białystok TV TRANSMISJA NA ŻYWO. PKO Ekstraklasa: Pogoń - Jagiellonia LIVE STREAM ONLINE GDZIE OBEJRZEĆ mecz Pogoń ...
Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin – Transmisja online Włącz transmisję TV z meczu - Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin z 11-02-2023 na żywo online w Twojej przeglądarce zupełnie za darmo.